African Mango: alternativ

African Mango kanske inte passar alla. Här kan du jämföra African Mango med andra populära bantningsmedel på marknaden.

African Mango jämfört med Raspberry Ketone

Många bantningspiller med African Mango innehåller även Raspberry Ketone, som hämmar fettcellernas tillväxt. Raspberry Ketone, hallonketon, är det ämne som ger hallon dess lukt.

Raspberry Ketone ökar också utsöndringen av adiponectin. Därmed är Raspberry Ketone och African Mango rätt lika om man ser till hur de fungerar i kroppen.

Eftersom både Raspberry Ketone och African Mango ökar mängden adiponectin låter det som en mycket god idé att kombinera dem, vilket många bantningspiller också gör, till exempel White One Raspberry Ketone.
Läs mer om Raspberry Ketone (extern länk)

African Mango jämfört med Dendrobium

Medan Afrcan Mango hämmar fettcellernas tillväxt, fokuserar Dendrobium på att höja ämnesomsättningen.

Dendrobium är en orkidé som länge använts inom traditionell kinesisk medicin. Dess aktiva ämne PEA är ett populärt bantningsmedel och pre-workout-supplement som höjer energin i kroppen, ger välmående, ökar styrkan och muskeltillväxten samt förbättrar humöret, piggheten och motivationen.

PEA är det ämne i choklad som ger välmående samt troligtvis det ämne som ger välmåendet efter träning.
Läs mer om Dendrobium (extern länk)

African Mango jämfört med Gröna Kaffebönor

Gröna kaffebönor påverkar inte ämnesomsättningen alls, vilket African Mango gör. Däremot fokuserar det på kolhydraterna.

Gröna Kaffebönor gör att kroppen tar upp mindre socker ur maten. Det ger färre kalorier och en lägre blodsockernivå, vilket båda två ger viktnedgång.

Det är en kraftig antioxidant och går mycket bra att kombinera med GI-kost. I vetenskapliga studier har personer gått ner cirka 5 kg på 60 dagar med gröna kaffebönor.
Läs mer om Gröna Kaffebönor (extern länk)

African Mango jämfört med Synefrin

Precis som African Mango ökar även Synefrin fettförbränningen så att kroppen förbrukar fler kalorier per dag än vanligt. Det påverkar kroppen på liknande sätt som adrenalin. Synefrin ökar ämnesomsättningen, ger fysisk och mental energi, ökar prestationsförmågan, dämpar hungerkänslorna och höjer blodtrycket. Eftersom fler kalorier förbränns går man ner i vikt.

Synefrin kallas ibland ”Efedrin light”, och det är en ganska bra beskrivning. När Efedrinet läkemedelsklassades 2005 och inte längre fick säljas receptfritt bytte många tillverkare ut Efedrinet i sina viktminskningspreparat mot Synefrin.
Läs mer om Synefrin (extern länk)

African Mango jämfört med Neopuntia

NeOpuntia är ett extrakt från kaktusen Opuntia Fikus Indica. Ämnet är en mycket populär ingrediens i olika bantningspiller. Neopuntia fungerar på ett helt annat sätt än African Mango; i stället för att öka fettförbränningen hindrar det kroppen från att ta upp en del av det fett som man får i sig i maten.
Läs mer om NeOpuntia (extern länk)

African Mango jämfört med Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii är en kaktus vars effekt är att få kroppen att tro att den nyss har fått i sig mat. Principen är även här helt annorlunda än hos African Mango; där African Mango ökar fettförbränningen gör i stället Hoodia Gordonii att man helt enkelt äter färre kalorier då man inte är lika hungrig.
Läs mer om Hoodia Gordonii (extern länk)

African Mango jämfört med Wakame

Wakame är en japansk brunalg, som gör att ämnesomsättningen i kroppens vita fettvävnad ökar. Detta leder till att man gör av med fler kalorier, och här finner vi likheten med African Mango. Man kan säga att där African Mango ökar fettförbränningen allmänt så startar Wakame en helt ny fettbrasa, vilket leder till viktminskning.
Läs mer om Wakame (extern länk)